Jarige Job

Niet van toepassing

De verjaardag van je kind wil je uiteraard graag vieren. Maar heb je daar het geld niet voor? Wij en Stichting Jarige Job vinden dat alle jarige kinderen zich jarig moeten voelen op hun verjaardag. Daarom vragen we je bij het eerste gesprek (de intake) of je de kinderen wilt laten meedoen met de Jarige Job verjaardagsbox 

In de verjaardagsbox zitten alle benodigdheden voor een verjaardag. Namelijk wat lekkers voor thuis, een traktatie voor op school, versieringen zoals ballonnen en slingers, cadeautjes, een taart en glazuur, slagroom en kaarsjes.

Als je de deelname hebt aangegeven komt er automatisch ieder jaar één of twee weken voor de verjaardag van het kind een box bij je thuis. Je hoeft dus geen aanvraag meer te doen. Mocht je eerder hebben aangegeven dat je niet mee wilt doen maar ben je van gedachten veranderd, dan wel even een aanvraag doen. Wanneer je de verjaardagsbox voor één kind aanvraagt, dan geldt de aanvraag automatisch voor alle kinderen in je gezin van 4 tot en met 18 jaar.