Jeugdpas Sport en Cultuur

Niet van toepassing

Wil je gaan sporten of een muziekinstrument bespelen of dansen, maar je weet nog niet precies wat je wilt? Doe dan mee aan de activiteiten via de Jeugdpas Sport&Cultuur. 4x per jaar starten er blokken van diverse aanbieders.

Met dit project kan de Houtense jeugd kiezen uit heel veel verschillende korte cursussen van sport- en cultuuraanbieders uit de gemeente Houten. Zo kunnen ze kennismaken met diverse sporten en/of lessen op het gebied van muziek, beeldende kunst, dans, theater en cultureel erfgoed, zonder dat ze direct lid hoeven worden.
In drie tot vijf kennismakingslessen van ongeveer een uur leren de kinderen de beginselen van een sport of culturele activiteit. De lessen worden gegeven door gediplomeerde en ervaren trainers, leraren of kunstenaars. Het aanbod kan een losstaande cursus zijn of onderdeel van de reguliere lessen.

Voor kinderen van 0-12 jaar, waarvan ouders eerder aanvragen bij Leergeld hebben gedaan, worden de kosten betaald door Leergeld. Klik daarvoor de bestemde button aan op de site. Ga naar www.sportencultuurhouten.nl en teken in. Wanneer daarna een langere cursus gekozen wordt, kan er bij Leergeld een aanvraag gedaan worden om de contributie te vergoeden.

Leeftijd: voor dreumesen (0-2 jarigen), peuters (2-4 jarigen) en kinderen uit groep 1 t/m 8.

Ga naar www.sportencultuurhouten.nl en schrijf snel nog in!